Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

    ABOUT

Zhenyuan layak kanggo Sistem Manajemen Kualitas ISO9001: 2008, Sistem Sistem Manajemen Lingkungan, ISO14001: 2015, lan OHSAS18001: 2007 Series Health and Safety Assessment Series. Zhengyuan minangka panitia "Komite Teknikal Nasional kanggo Penceraian Partikel lan Screening Standardisasi" (SAC / TC168) lan "Komite Teknis Nasional kanggo StandZardisation Mesin Pamisah" (SAC / TC92). Merek dagang, "ZYstar", dadi kondhang

BALITA

Perusahaan High-Tech Enterprises Khusus.

Zhengyuan nduwe ruangan pemurnian khusus lan ruangan fungsine kanthi peralatan lan deteksi maju, sing kompeten kanggo ngukur ...

Tikar sinakit digawe saka serat logam tanpa kabel, logam lan logam kanthi suhu dhuwur. Mat serat serat multi-lapisan bisa nggawe kecerunan pori saka lapisan pori sing beda, lan bisa ngontrol akurasi filtrasi lan polusi mat lapisan tunggal. Bisa njaga efek panyaring kain saring terus-terusan, lan duwe karakteristik jaringan telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, surfac gedhe ...
Bolong sinter logam multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuwatan lan kaku sing umum. Iki digawe saka bolong tenunan logam multilayer lan diproses kanthi laminasi khusus lan sinising vakum. Bolong kasebut kabentuk dadi struktur filter sing seragam lan becik. Ora mung bisa ngrampungake kekurangan saka kekiyatan lemah, kekirangan sing kurang lan bentuk bolong sing ora stabil saka kabel kawat umum, nanging uga bisa ...