Sugeng rawuh ing situs web kita!

310S ngrasa

Keterangan Singkat:

310S ngrasakake nduweni umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi deformasi, ora ana deposisi karbon, kekarepan sing apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan sing dhuwur banget lan resistensi polusi. Digunakake kanthi umum ing pembakar, transformasi dandang, hawa udara, penyebaran kaca, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pengeringan, industri bledug lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Product

Materi: SUS310S

Fitur: ketahanan suhu lan oksidasi dhuwur

Aplikasi: pembuangan bledug suhu dhuwur, sistem exhaust suhu dhuwur lan lingkungan intercepsi hawa tinggi sing beda

Kaluwihan: 1. Suhu operasi maksimal: 450 ℃

2. Kekuwatan lan angel

3 hydr Hidrofobicity sing apik

4. Apik sinopsis

5. Urip layanan dawa

Ukuran pangolahan: 500 * 1000mm, 600 * 1000mm, 1000 * 1000mm, 1100 * 1000mm

Sampeyan uga bisa diproses miturut ukuran net sing dibutuhake dening pangguna


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita