Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan awake dhewe

Company Kita

Babagan awake dhewe

Xinxiang Zhengyuan Science and Technology Co, Ltd minangka perusahaan berteknologi tinggi kanthi resmi kanthi desain lan kapal pengujian meksa 1st lan kaping 2, melu riset lan produksi bahan filter logam kanthi dhuwur, produk filtrasi / sistem vessels prau meksa, reaksi reaksi, menara, lan sawetara piranti khusus liyane.
Zhenyuan layak kanggo Sistem Manajemen Kualitas ISO9001: 2008, Sistem Sistem Manajemen Lingkungan, ISO14001: 2015, lan OHSAS18001: 2007 Series Health and Safety Assessment Series. Zhengyuan minangka panitia "Komite Teknikal Nasional kanggo Penceraian Partikel lan Screening Standardisasi" (SAC / TC168) lan "Komite Teknis Nasional kanggo Standardisasi Mesin Pemisahan" (SAC / TC92). Merek dagang, "ZYstar", wis dadi merek terkenal ing industri kasebut.

Zhengyuan nate nggawe kerjasama jangka panjang karo akeh universitas lan institusi riset ilmiah. Uga nglumpukake klompok ahli filtrasi profesional, R&D senior lan insinyur aplikasi lan elit teknis liyane, sing khusus ing R&D peralatan petrokimia sing nylametake energi lan riset inovatif lan aplikasi teknologi purifikasi, lan nyedhiyakake dhukungan teknis sing canggih kanggo produk desain lan pabrik.
Zhengyuan nduwe ruangan pemurnian khusus lan ruangan fungsine kanthi peralatan lan deteksi maju, sing kompeten kanggo ngukur bahan panyaring lan kebersihan cairan, analisis polusi, lan uji coba kinerja kanggo macem-macem piranti purifikasi, menehi jaminan sing dipercaya kanggo omah produk. Kanthi kekuatan teknis sing kuat, peralatan produksi maju, cara deteksi sing tepat lan proses swara lan sistem jaminan kualitas, Zhengyuan ngupayakake nyedhiyakake produk sing kuat lan efektif lan solusi sing berorientasi kanggo para klien.

Sertifikat

certificate (5)
certificate (4)
certificate (3)
certificate (2)
certificate (1)
certificate (6)