Sugeng rawuh ing situs web kita!
  • Sintered felt

    Rasa sinosan

    Baja tahan karat sing dirasakake digawe saka serat logam sing apik banget (diameteripun akurat karo mikrometer) kanthi lapisan, laminasi lan sinter suhu sing ora dirajut. Baja stainless steel sintered duwe macem-macem kecerunan pori sing dibentuk dening lapisan ukuran pori sing beda, sing bisa ngontrol tliti filtrasi sing dhuwur lan kapasitas nyekel rereged sing luwih gedhe. Iki duwe ciri bolong telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, area lumahing gedhe, distribusi ukuran pori seragam, lan sapiturute, bisa terus njaga efek panyaring bolong saringan. Amarga struktur lan karakteristik ing ndhuwur, baja stainless steel sing digawe kanthi efektif bisa nggawe lemah kanggo bolong logam sing gampang diblokir lan gampang rawan, lan bisa nggawe lemah saka produk filter serbuk sing rapuh lan duwe alit cilik. Duwe ciri ketahanan suhu lan ketahanan tekanan sing kertas filter biasa lan kain filter ora bisa cocog. Amarga iku, stainless steel sintered felt minangka bahan panyaring sing becik kanthi resistensi suhu sing dhuwur, resistensi karat lan presisi sing dhuwur

  • Punching plate firing and netting

    Numbuk piring lan jaring

    Plethokan bolong sinter digawe saka piring standar lan sawetara lapisan bolong persegi (utawa bolong sing sempit). Jumlah lapisan lan bolong sing wujud bolong ditemtokake miturut kahanan lan tujuan panggunaan sing beda. Amarga nggabungake skeleton tekanan lan layar filter, duwe efek anti-reresik sing luwih apik lan kerugian tekanan sing luwih murah. Wis digunakake ing perawatan banyu, minuman, panganan, metalurgi, industri kimia lan industri farmasi.

  • Multilayer sintering network

    Jaringan sinaringan multilayer

    Terapi bolong logam kanthi multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan struktur kaku sakabehe, sing digawe saka bolong anyaman logam multilayer kanthi penapisan laminasi khusus lan proses pemrosesan vakum. Bolong saben lapisan bolong kawat kasebut bisa dibentuk dadi struktur panyaring seragam lan becik, sing ora mung bisa ngrampungake kekurangan kekuatan kurang, kaku sing kurang lan bentuk bolong bolong sing umum, nanging uga kanthi cocog lan ngrancang ukuran pore. Permeabilitas lan karakteristik kekuwatan materi, saengga nduweni akurasi nyaring, nyaring impedansi, kekuatan lan resistensi mekanik Sifat komprehensif, resistensi panas lan prosesi jelas luwih unggul tinimbang jinis bahan filter liyane kayata bubuk logam sinapis, keramik, serat, kain Filter, kertas saringan, lsp.

  • Five layer sintering mesh

    Lima lapisan bolong sinter

    Umume, minangka limang lapisan lapisan, sing dipérang dadi papat bagean: lapisan perlindungan, lapisan panyaring, lapisan pamisahan lan lapisan dhukungan. Bahan panyaring kaya iki ora mung akurasi panyaring seragam lan stabil, nanging uga kekuatan lan kaku sing dhuwur. Iku materi panyaring sing cocog nalika syarat kekuatan kompresi lan nyaring granularitas.

    Amarga mekanisme filtrasi permukaan lan saluran bolong sing mulus, nduweni kinerja regenerasi backwash sing apik lan bisa digunakake bola-bali nganti suwe, utamane cocog kanggo proses operasi sing terus-terusan lan otomatis, sing ora bisa dibandingake karo bahan panyaring.

    Bahan bolong sintered gampang dibentuk, diolah lan dilas, lan bisa diproses dadi macem-macem bentuk saringan, kayata bunder, bentuke silinder, conical, corrugated

  • Stainless steel powder sintering tube

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat digawe saka bubuk baja tahan karat sing dicetak nganggo cetakan, sinter kanthi suhu dhuwur lan dibentuk kabeh. Duwe kaluwihan kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi karat sing apik, distribusi ukuran seragam pori, kebolehtelapan udara sing apik, reresik lan regenerasi, pangolahan mekanik mesin welding, lan saliyane unsur filter logam sinosim kanthi macem-macem filtrasi akurasi bisa diprodhuksi kanthi nyetel ukuran partikel lan kahanan teknologi bubuk. Amarga akeh kaluwihan bahan pemanasan bubuk logam porous, produk kaya iki digunakake kanthi akeh ing pemulihan katalis, filtrasi gas-cairan lan pemisahan ing lapangan industri kimia, obat, minuman, panganan, metalurgi, petroleum, penapaian perlindungan lingkungan, dll. .; bledug, disterilisasi, mistis minyak, macem-macem gas lan uap; pengurangan swara, retardasi geni, buffer gas, lsp

  • Sintered felts of ferro aluminum

    Aluminium ferro dosa

    Fe Cr al sin felt duwe umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi ubah, ora ana deposisi karbon, kekarepan apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan banget lan resistensi polusi. Iki digunakake kanthi nggunakake perawatan gas buntut mobil, pembakar, transformasi dandang, penghawa dingin gas, pengambilan gelas, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pangatusan, industri pembuangan bledug suhu dhuwur lan lapangan liyane.

    Minangka salah sawijining jinis panyaring lan purifikasi, seri panyucian Fe Cr al serat sintering digunakake kanthi akeh ing industri kimia lan piranti pelepasan ekzel sing ana standar 4 Euro. Struktur keropos saka aloi Ni Cr Al yaiku struktur jaringan telung dimensi. Ukuran pori yaiku 0,1mm lan keriuhan kasebut yaiku 85%, sing dadi pilihan sing paling apik kanggo kabeh bahan pemangkin katalis.

  • Protective net sintering felt

    Proteksi net pelindhung dirasakake

    Rasa sinaring pelindung sing dirasakake yaiku salah sawijining jinis logam sing digawe saka serat logam sing apik banget liwat lapisan tenunan sing ora ditenun, lan banjur dilapisi lan sinering suhu dhuwur. Umumé, digawe kanthi ngetrapake bolong kawat stainless steel ing sintering umum sing dirasakake sawise glethakaken, lan banjur sinebut suhu kanthi dhuwur. Miturut panjaluk para pelanggan, dosa bisa dirasakake nganggo net protèktif bisa dipérang dadi siji pelindung net pelindung lan rumangsa net pelindung.

  • 310S sintered felt

    310S ngrasa

    310S ngrasakake nduweni umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi deformasi, ora ana deposisi karbon, kekarepan sing apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan sing dhuwur banget lan resistensi polusi. Digunakake kanthi umum ing pembakar, transformasi dandang, hawa udara, penyebaran kaca, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pengeringan, industri bledug lan lapangan liyane.