Sugeng rawuh ing situs web kita!

Lima lapisan bolong sinter

Keterangan Singkat:

Umume, minangka limang lapisan lapisan, sing dipérang dadi papat bagean: lapisan perlindungan, lapisan panyaring, lapisan pamisahan lan lapisan dhukungan. Bahan panyaring kaya iki ora mung akurasi panyaring seragam lan stabil, nanging uga kekuatan lan kaku sing dhuwur. Iku materi panyaring sing cocog nalika syarat kekuatan kompresi lan nyaring granularitas.

Amarga mekanisme filtrasi permukaan lan saluran bolong sing mulus, nduweni kinerja regenerasi backwash sing apik lan bisa digunakake bola-bali nganti suwe, utamane cocog kanggo proses operasi sing terus-terusan lan otomatis, sing ora bisa dibandingake karo bahan panyaring.

Bahan bolong sintered gampang dibentuk, diolah lan dilas, lan bisa diproses dadi macem-macem bentuk saringan, kayata bunder, bentuke silinder, conical, corrugated


Detail Produk

Tag Product

Rangkaian nyaring akurasi gedhe. Saka 1 μ dumugi 200 μ , nduweni kinerja filtrasi sing dipercaya;

Akurasi nyaring stabil. Amarga ana rong lapisan bolong kawat kanggo pangayoman, bolong lapisan filter ora gampang cacat;

Kekuwatan sing apik. Amarga lapisan kaping papat lan kaping lima minangka dhukungan, nduweni resistensi tekanan dhuwur lan kekuatan mekanik;

Gampang kanggo ngresiki. Minangka bahan panyaring permukaan digunakake, gampang dibersih, utamane cocog kanggo cuci mburi;

Rintangan suhu dhuwur. Bisa tahan suhu 480 ;

Rintangan karat. Amarga materi SUS316L digunakake, nduweni resistensi korosi sing dhuwur;

Gampang diproses. Cocog kanggo motong, lentur, stamping, mulet, welding lan proses pangolahan liyane ..

materi:

Saliyane SUS304 (AISI304), SUS316 (AISI316) lan SUS316L (AISI316L), aloi khusus kayata alloy hastelloy, aloi monel lan Inconel uga bisa disesuaikan kanggo pelanggan.

Ukuran:

Ukuran standar yaiku 500 × 1000mm, 600 × 1200mm, 1000 × 1000mm, 1200 × 1200mm, 1500 × 1200mm. Ukuran dimensi ing ndhuwur bisa disesuaikan miturut syarat Pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita