Sugeng rawuh ing situs web kita!
  • Sintered felt

    Rasa sinosan

    Baja tahan karat sing dirasakake digawe saka serat logam sing apik banget (diameteripun akurat karo mikrometer) kanthi lapisan, laminasi lan sinter suhu sing ora dirajut. Baja stainless steel sintered duwe macem-macem kecerunan pori sing dibentuk dening lapisan ukuran pori sing beda, sing bisa ngontrol tliti filtrasi sing dhuwur lan kapasitas nyekel rereged sing luwih gedhe. Iki duwe ciri bolong telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, area lumahing gedhe, distribusi ukuran pori seragam, lan sapiturute, bisa terus njaga efek panyaring bolong saringan. Amarga struktur lan karakteristik ing ndhuwur, baja stainless steel sing digawe kanthi efektif bisa nggawe lemah kanggo bolong logam sing gampang diblokir lan gampang rawan, lan bisa nggawe lemah saka produk filter serbuk sing rapuh lan duwe alit cilik. Duwe ciri ketahanan suhu lan ketahanan tekanan sing kertas filter biasa lan kain filter ora bisa cocog. Amarga iku, stainless steel sintered felt minangka bahan panyaring sing becik kanthi resistensi suhu sing dhuwur, resistensi karat lan presisi sing dhuwur

  • Sintered felts of ferro aluminum

    Aluminium ferro dosa

    Fe Cr al sin felt duwe umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi ubah, ora ana deposisi karbon, kekarepan apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan banget lan resistensi polusi. Iki digunakake kanthi nggunakake perawatan gas buntut mobil, pembakar, transformasi dandang, penghawa dingin gas, pengambilan gelas, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pangatusan, industri pembuangan bledug suhu dhuwur lan lapangan liyane.

    Minangka salah sawijining jinis panyaring lan purifikasi, seri panyucian Fe Cr al serat sintering digunakake kanthi akeh ing industri kimia lan piranti pelepasan ekzel sing ana standar 4 Euro. Struktur keropos saka aloi Ni Cr Al yaiku struktur jaringan telung dimensi. Ukuran pori yaiku 0,1mm lan keriuhan kasebut yaiku 85%, sing dadi pilihan sing paling apik kanggo kabeh bahan pemangkin katalis.

  • Protective net sintering felt

    Proteksi net pelindhung dirasakake

    Rasa sinaring pelindung sing dirasakake yaiku salah sawijining jinis logam sing digawe saka serat logam sing apik banget liwat lapisan tenunan sing ora ditenun, lan banjur dilapisi lan sinering suhu dhuwur. Umumé, digawe kanthi ngetrapake bolong kawat stainless steel ing sintering umum sing dirasakake sawise glethakaken, lan banjur sinebut suhu kanthi dhuwur. Miturut panjaluk para pelanggan, dosa bisa dirasakake nganggo net protèktif bisa dipérang dadi siji pelindung net pelindung lan rumangsa net pelindung.

  • 310S sintered felt

    310S ngrasa

    310S ngrasakake nduweni umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi deformasi, ora ana deposisi karbon, kekarepan sing apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan sing dhuwur banget lan resistensi polusi. Digunakake kanthi umum ing pembakar, transformasi dandang, hawa udara, penyebaran kaca, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pengeringan, industri bledug lan lapangan liyane.