Sugeng rawuh ing situs web kita!
  • Stainless steel powder sintering tube

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat digawe saka bubuk baja tahan karat sing dicetak nganggo cetakan, sinter kanthi suhu dhuwur lan dibentuk kabeh. Duwe kaluwihan kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi karat sing apik, distribusi ukuran seragam pori, kebolehtelapan udara sing apik, reresik lan regenerasi, pangolahan mekanik mesin welding, lan saliyane unsur filter logam sinosim kanthi macem-macem filtrasi akurasi bisa diprodhuksi kanthi nyetel ukuran partikel lan kahanan teknologi bubuk. Amarga akeh kaluwihan bahan pemanasan bubuk logam porous, produk kaya iki digunakake kanthi akeh ing pemulihan katalis, filtrasi gas-cairan lan pemisahan ing lapangan industri kimia, obat, minuman, panganan, metalurgi, petroleum, penapaian perlindungan lingkungan, dll. .; bledug, disterilisasi, mistis minyak, macem-macem gas lan uap; pengurangan swara, retardasi geni, buffer gas, lsp