Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jaringan sinaringan multilayer

Keterangan Singkat:

Terapi bolong logam kanthi multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan struktur kaku sakabehe, sing digawe saka bolong anyaman logam multilayer kanthi penapisan laminasi khusus lan proses pemrosesan vakum. Bolong saben lapisan bolong kawat kasebut bisa dibentuk dadi struktur panyaring seragam lan becik, sing ora mung bisa ngrampungake kekurangan kekuatan kurang, kaku sing kurang lan bentuk bolong bolong sing umum, nanging uga kanthi cocog lan ngrancang ukuran pore. Permeabilitas lan karakteristik kekuwatan materi, saengga nduweni akurasi nyaring, nyaring impedansi, kekuatan lan resistensi mekanik Sifat komprehensif, resistensi panas lan prosesi jelas luwih unggul tinimbang jinis bahan filter liyane kayata bubuk logam sinapis, keramik, serat, kain Filter, kertas saringan, lsp.


Detail Produk

Tag Product

Saiki, produk seri jaringan bolong logam sinterim akeh wis digunakake ing lapangan filtrasi lan pemurnian, pemisahan gas, solid-solid lan gas-cairan, penyamaran panyamaran, distribusi gas, transmisi ngambang udara, amben sing terhidrasi , pengumpulan gas, penyerapan kejut, pengurangan swara, retardansi geni, lan liya-liyane ing penerbangan, aeroangkasa, petroleum, industri kimia, metallurgy, mesin, farmasi, panganan, Film serat sintetik, perlindungan lingkungan lan lapangan industri liyane.
Tujuan utama:
1) Digunakake minangka nyebarake bahan pendinginan ing lingkungan suhu sing dhuwur;
2) Kanggo distribusi gas, bahan orifice bed bed;
3) Digunakake kanggo tliti kanthi dhuwur, bahan filter suhu dhuwur sing bisa dipercaya;
4) Kanggo panyaring minyak backwash tekanan tinggi
Ukuran:
1) Bahan standar: SUS316L; SUS304
2) Ukuran sumber: ≤ 1200 × 1000mm
3) Nyaring akurasi: 1 ~ 300 μ M
4) Spesifikasi khusus bisa diwenehake miturut syarat panuku.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita