Sugeng rawuh ing situs web kita!

Bolong logam multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuwatan lan kaku sing umum

Bolong sinter logam multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuwatan lan kaku sing umum. Iki digawe saka bolong tenunan logam multilayer lan diproses kanthi laminasi khusus lan sinising vakum. Bolong kasebut kabentuk dadi struktur filter sing seragam lan becik. Ora mung bisa ngrampungake kekurangan kekiyatan lemah, kaku sing kurang lan bentuk bolong sing kurang saka bolong kawat umum, nanging uga bisa cocog lan ngrancang ukuran longkangan, permeabilitas lan karakteristik materi. Filter-filter kanthi kekuatan tekanan tinggi lan akurasi filtrasi seragam luwih becik. Akeh digunakake ing industri petrokimia, nuklir, serat sintetik, film, panganan, farmasi, aeroangkasa lan industri perlindungan lingkungan.
Struktur lan karakteristik
1) Jaringan lapisan standar standar kaperang dadi papat bagean: lapisan perlindungan, lapisan panyaring, lapisan pamisahan lan lapisan dhukungan rong lapisan;
2) Kekuwatan lan kaku sing dhuwur: kekuatan mekanik dhuwur lan kekuatan kompresi;
3) Ketepatan lan stabilitas sing apik: yen ukuran partikel nominal yaiku 1-300 μ m, kinerja panyaring seragam, lan bolong ora ganti sajrone digunakake.
4) lingkungan sing digunakake: bisa digunakake kanggo nyaring - lingkungan suhu 200 ℃ ~ 650 and lan lingkungan kakisan asam-basa;
5) Kinerja reresik sing apik: efek pembersihan countercurrent sing apik, bisa digunakake maneh, umur layanan dawa (bisa dibersih nganggo banyu countercurrent, filtrate, ultrasonik, pembubaran, baking, lan sapiturute)


Wektu kirim: Apr-16-2020