Sugeng rawuh ing situs web kita!

Plancongan serat sinar logam bisa ngontrol tliti filtrasi lan polusi lapisan siji sing dirasakake

Tikar sinakit digawe saka serat logam tanpa kabel, logam lan logam kanthi suhu dhuwur. Mat serat serat multi-lapisan bisa nggawe kecerunan pori saka lapisan pori sing beda, lan bisa ngontrol akurasi filtrasi lan polusi mat lapisan tunggal.
Bisa njaga efek panyaring kain saring terus, lan duwe ciri jaringan telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, area lumahing gedhe, diameter pori lan distribusi seragam. Mula, stainless steel sintered dirasakake kanthi efektif ngatasi kekurangan sing gampang nyegah lan kerentanan bolong logam. Gawe kanggo brittleness lan alit sithik produk filtrasi bubuk, lan ngrampungake suhu suhu lan tekanan resistance kertas kertas lan kain saringan. Mulane, stainless steel sintered felt duwe kinerja filtrasi sing apik lan pilihan sing cocog kanggo resistensi suhu sing dhuwur, resistensi kakisan lan resistensi sing dhuwur. Bahan panyaring tliti.
Fitur:
1. Kapasitas perawatan kumbahan sing gedhe, akurasi saringan sing dhuwur, kenaikan tekanan alon lan siklus panggantos dawa;
2. tahan asam nitrat, alkali, pelarut organik lan karat obat, lan bisa digunakake nganti suwe ing 600 ℃;
3. keruwetan sing dhuwur, permeabilitas sing apik, mundhut tekanan cilik lan aliran gedhe;
4. Foldable, area filter Filter, lan weldable;
5. Iki bisa di resiki lan diresmikake, lan bisa digunakake kakehan.
Cara pengadilan kinerja:
Ing babagan kinerja serat baja stainless felt filter lipatan, pertama, titik gelembung, karakteristik aliran tekanan diferensial, akurasi lan volume kotoran, kekuatan, kekuatan tekanan cairan lan kekuatan beban axial kudu dipikirake.
Nilai tekanan saka titik gelembung sing pertama unsur filter ora bakal luwih murah tinimbang 90% saka nilai tekanan saka titik gelembung sing pisanan.
Karakteristik tekanan meksa sing beda-beda: nalika suhu minyak kira-kira 30 ° C, tekanan pembeda sing dirating yaiku 0,15Mpa; yen cairan minangka hawa standar, tekanan diferensial sing dirating dadi 200Pa.
Precision minangka standar penting panyaring lempung stainless steel, sing nemtokake manawa bisa entuk target. Yen mesthekake yen struktur filter wis lengkap, akurasi gumantung akurasi saringan.
Isi polusi nuduhake isi polutan sing ana. Saringan bisa trap trap, nanging ora bisa langsung dicopot saka sistem kasebut. Contaminants bisa tetep ana ing filter. Kapasitas polusi saringan padha karo jumlah polutan saben area unit lan area filter. Produk prodhuk ana hubungane karo prabédan tekanan ing panggunaan unsur filter nyata.


Wektu kirim: Apr-16-2020