Sugeng rawuh ing situs web kita!
  • High temperature dust filter cartridge

    Wadhah filter bledug suhu dhuwur

    Suhu bledug kanthi suhu bledug kanthi suhu digawe saka serat stainless steel sintered felt, serat aluminium komplèks serat sintered felt lan stainless steel sintered bolong.

    Katularan panyaring bledug suhu suhu dhuwur, nduweni ciri keruwetan sing dhuwur, kapasitas nyekel kotoran sing kuat, umur layanan dawa, lan bisa terus digunakake suhu suhu 350-800 derajat. Ketepatan filtrasi sing kasedhiya yaiku 3μ-200μ, lan dimensi eksternal bisa diproses miturut pangguna pangguna.

    Range aplikasi:

    Digunakake kanggo nyaring gas suhu dhuwur lan media liyane, digunakake ing pabrik baja, tanduran tenaga, tanduran semen, gas alam lan industri liyane. Minangka pengganti bledug sing cocog kanggo bahan liya.

  • Sintered mesh filter

    Filter bolong sinter

    Bahan panyaring elemen filter bolong sintered ngetrapake bolong sinapis lapisan lima standar. Garis kabel bolong sinter lima standar digawe saka limang lapisan bolong waja tahan karat kanthi superposisi lan sintering vakum. Unsur-unsur filter sing digawe saka unsur filter duwe ciri tahan karat sing kuat, permeabilitas sing apik, kekuatan dhuwur, reresik gampang lan ngresiki mburi, akurasi saringan sing akurat, bahan filter sing resik lan resikan, lan ora ana ing layar, dll.

  • Sintered felt filter

    Filter sinapis

    Unsur Filter lempitan saka sintering digawe saka serat logam stainless steel sawise sintering. Duwe ciri khas keruwetan, kebolehtelapan apik, kemampuan kuwat kanggo nyerep polutan, resistensi karat, resistensi suhu dhuwur, umur layanan dawa, lan bisa digunakake kakehan.

    Digunakake utamane ing filtrasi lan pemurnian macem-macem polimer meler ing serat kimia lan industri film; penapisan saka macem-macem suhu dhuwur lan cecair sing corrosive ing industri petroleum lan kimia; filtrasi presisi macem-macem minyak hidraulik lan minyak pelumas ing peralatan mekanik; penapisan cairan industri kayata obat, biologi lan minuman; panyu bledug saka slurry minyak abot ing refineries.

    Parameter teknis:

    Tekanan desain: 0,6 ~ 2.5MPa

    Suhu desain: 480 ℃

    Akurasi penapis: 1-200 μ M

  • Ship ballast water filter cartridge

    Kapal katri banyu banyu balast

    Cartridge filter 904L digawe saka piring bolong 904L lan bolong kabel multilayer 904L sawise sin Sinar utawa kabel kawat 904L bolong sawise sinesi, lan digawe proses welding kanthi tliti dhuwur. Bisa disesuaikan miturut tujuan lan lingkungan kerja sing beda. Rintangan karat sing apik, resistensi karat sing apik ing asam non-oksidasi kayata asam sulfat, asam asetat, asam format lan asam fosfat, resistensi sing apik kanggo ngetrapake karat ing medium ion klorida netral, lan resistensi sing apik kanggo korosi crevice lan stres stres. Iki cocog kanggo asam sulfat saka macem-macem konsentrasi ing ngisor 70 ℃, lan bisa nolak konsentrasi lan suhu asam asetat ing tekanan normal, lan resistensi karat saka asam campuran lan asam asetat uga apik. Nduwe konten kromium sing dhuwur lan konten nikel sing cukup. Kajaba tembaga ndadekake resistensi asam sing kuwat, utamane tahan dhuwur saka karat celah klorida lan kerusakan tekanan korosi. Ora gampang ditampilake titik-titik karat lan retak. Rintangan kanggo piting rada luwih apik tinimbang gelar baja liyane. Nduwe proses lan weldable apik lan bisa digunakake ing kapal tekanan.

  • Metal powder sintered filter

    Filter bubuk sinapis bubuk logam

    Unsur saringan bubuk baja kanthi stainless steel digawe saka bubuk baja tahan karat sing dicetak kanthi cetakan, dicukur kanthi suhu dhuwur lan dibentuk kabeh. Duwe kaluwihan kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi karat sing apik, distribusi ukuran seragam pori, kebolehtelapan udara sing apik, reresik lan regenerasi, pangolahan mekanik mesin welding, lan saliyane unsur filter logam sinosim kanthi macem-macem filtrasi akurasi bisa diprodhuksi kanthi nyetel ukuran partikel lan kahanan teknologi bubuk. Amarga akeh kaluwihan bahan pemanasan bubuk logam keropos, produk kasebut umume digunakake ing pemulihan katalis, filtrasi gas-cairan lan pemisahan ing lapangan industri kimia, obat-obatan, minuman, panganan, metalurgi, petroleum, fermentasi perlindungan lingkungan, lan liya-liyane; bledug, disterilisasi, mistis minyak, macem-macem gas lan uap; pengurangan swara, retardasi geni, buffer gas, lsp

  • Perforated plate sintered mesh filter basket

    Bakul Filter sincred bolongan saring bolong

    Unsur-unsur panyaring pelat saring digawe saka piring stainless steel lan bolong kabel multi-lapisan kanthi superposisi, nglereni lan ngelas sawise sinamen vakum. Duwe ciri tahan karat sing kuat, permeabilitas sing apik, kekuatan dhuwur, reresik lan reresik mburi, akurasi nyaring akurat, bahan saringan sing resik, lan ora ana ing layar.
    Mesh Kawat Stainless Steel populer kanggo produk saringan minangka tabung dhukungan lan kadhangkala digunakake langsung minangka tabung filter lan silinder kanggo industri tartamtu. Lumahing papan pancen resik, resik lan ora ana seta. Kita nyedhiyakake tabung perforated kanggo ndhukung media saringan kanggo nggawe macem-macem unsur filter.

  • Sintered felt

    Rasa sinosan

    Baja tahan karat sing dirasakake digawe saka serat logam sing apik banget (diameteripun akurat karo mikrometer) kanthi lapisan, laminasi lan sinter suhu sing ora dirajut. Baja stainless steel sintered duwe macem-macem kecerunan pori sing dibentuk dening lapisan ukuran pori sing beda, sing bisa ngontrol tliti filtrasi sing dhuwur lan kapasitas nyekel rereged sing luwih gedhe. Iki duwe ciri bolong telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, area lumahing gedhe, distribusi ukuran pori seragam, lan sapiturute, bisa terus njaga efek panyaring bolong saringan. Amarga struktur lan karakteristik ing ndhuwur, baja stainless steel sing digawe kanthi efektif bisa nggawe lemah kanggo bolong logam sing gampang diblokir lan gampang rawan, lan bisa nggawe lemah saka produk filter serbuk sing rapuh lan duwe alit cilik. Duwe ciri ketahanan suhu lan ketahanan tekanan sing kertas filter biasa lan kain filter ora bisa cocog. Amarga iku, stainless steel sintered felt minangka bahan panyaring sing becik kanthi resistensi suhu sing dhuwur, resistensi karat lan presisi sing dhuwur

  • Punching plate firing and netting

    Numbuk piring lan jaring

    Plethokan bolong sinter digawe saka piring standar lan sawetara lapisan bolong persegi (utawa bolong sing sempit). Jumlah lapisan lan bolong sing wujud bolong ditemtokake miturut kahanan lan tujuan panggunaan sing beda. Amarga nggabungake skeleton tekanan lan layar filter, duwe efek anti-reresik sing luwih apik lan kerugian tekanan sing luwih murah. Wis digunakake ing perawatan banyu, minuman, panganan, metalurgi, industri kimia lan industri farmasi.

  • Multilayer sintering network

    Jaringan sinaringan multilayer

    Terapi bolong logam kanthi multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan struktur kaku sakabehe, sing digawe saka bolong anyaman logam multilayer kanthi penapisan laminasi khusus lan proses pemrosesan vakum. Bolong saben lapisan bolong kawat kasebut bisa dibentuk dadi struktur panyaring seragam lan becik, sing ora mung bisa ngrampungake kekurangan kekuatan kurang, kaku sing kurang lan bentuk bolong bolong sing umum, nanging uga kanthi cocog lan ngrancang ukuran pore. Permeabilitas lan karakteristik kekuwatan materi, saengga nduweni akurasi nyaring, nyaring impedansi, kekuatan lan resistensi mekanik Sifat komprehensif, resistensi panas lan prosesi jelas luwih unggul tinimbang jinis bahan filter liyane kayata bubuk logam sinapis, keramik, serat, kain Filter, kertas saringan, lsp.

  • Five layer sintering mesh

    Lima lapisan bolong sinter

    Umume, minangka limang lapisan lapisan, sing dipérang dadi papat bagean: lapisan perlindungan, lapisan panyaring, lapisan pamisahan lan lapisan dhukungan. Bahan panyaring kaya iki ora mung akurasi panyaring seragam lan stabil, nanging uga kekuatan lan kaku sing dhuwur. Iku materi panyaring sing cocog nalika syarat kekuatan kompresi lan nyaring granularitas.

    Amarga mekanisme filtrasi permukaan lan saluran bolong sing mulus, nduweni kinerja regenerasi backwash sing apik lan bisa digunakake bola-bali nganti suwe, utamane cocog kanggo proses operasi sing terus-terusan lan otomatis, sing ora bisa dibandingake karo bahan panyaring.

    Bahan bolong sintered gampang dibentuk, diolah lan dilas, lan bisa diproses dadi macem-macem bentuk saringan, kayata bunder, bentuke silinder, conical, corrugated

  • Stainless steel powder sintering tube

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat

    Tabung sintering bubuk baja tahan karat digawe saka bubuk baja tahan karat sing dicetak nganggo cetakan, sinter kanthi suhu dhuwur lan dibentuk kabeh. Duwe kaluwihan kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi karat sing apik, distribusi ukuran seragam pori, kebolehtelapan udara sing apik, reresik lan regenerasi, pangolahan mekanik mesin welding, lan saliyane unsur filter logam sinosim kanthi macem-macem filtrasi akurasi bisa diprodhuksi kanthi nyetel ukuran partikel lan kahanan teknologi bubuk. Amarga akeh kaluwihan bahan pemanasan bubuk logam porous, produk kaya iki digunakake kanthi akeh ing pemulihan katalis, filtrasi gas-cairan lan pemisahan ing lapangan industri kimia, obat, minuman, panganan, metalurgi, petroleum, penapaian perlindungan lingkungan, dll. .; bledug, disterilisasi, mistis minyak, macem-macem gas lan uap; pengurangan swara, retardasi geni, buffer gas, lsp

  • Sintered felts of ferro aluminum

    Aluminium ferro dosa

    Fe Cr al sin felt duwe umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi ubah, ora ana deposisi karbon, kekarepan apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan banget lan resistensi polusi. Iki digunakake kanthi nggunakake perawatan gas buntut mobil, pembakar, transformasi dandang, penghawa dingin gas, pengambilan gelas, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pangatusan, industri pembuangan bledug suhu dhuwur lan lapangan liyane.

    Minangka salah sawijining jinis panyaring lan purifikasi, seri panyucian Fe Cr al serat sintering digunakake kanthi akeh ing industri kimia lan piranti pelepasan ekzel sing ana standar 4 Euro. Struktur keropos saka aloi Ni Cr Al yaiku struktur jaringan telung dimensi. Ukuran pori yaiku 0,1mm lan keriuhan kasebut yaiku 85%, sing dadi pilihan sing paling apik kanggo kabeh bahan pemangkin katalis.