Sugeng rawuh ing situs web kita!

Proteksi net pelindhung dirasakake

Keterangan Singkat:

Rasa sinaring pelindung sing dirasakake yaiku salah sawijining jinis logam sing digawe saka serat logam sing apik banget liwat lapisan tenunan sing ora ditenun, lan banjur dilapisi lan sinering suhu dhuwur. Umumé, digawe kanthi ngetrapake bolong kawat stainless steel ing sintering umum sing dirasakake sawise glethakaken, lan banjur sinebut suhu kanthi dhuwur. Miturut panjaluk para pelanggan, dosa bisa dirasakake nganggo net protèktif bisa dipérang dadi siji pelindung net pelindung lan rumangsa net pelindung.


Detail Produk

Tag Product

Fitur produk:
1. Ketepatan nyaring lan stabilitas
2. Akeh polusi
3. Duwe resistensi karat sing kuat lan bisa digunakake ing lingkungan suhu, asam, alkali lan pelarut organik
4. Aliran gedhe, keroposan dhuwur lan kebolehtelapan sing apik
5. kekandelan lan plastik kuwat
6. Bisa diresiki utawa anti di resiki nganggo umur layanan sing dawa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita