Sugeng rawuh ing situs web kita!

Numbuk piring lan jaring

Keterangan Singkat:

Plethokan bolong sinter digawe saka piring standar lan sawetara lapisan bolong persegi (utawa bolong sing sempit). Jumlah lapisan lan bolong sing wujud bolong ditemtokake miturut kahanan lan tujuan panggunaan sing beda. Amarga nggabungake skeleton tekanan lan layar filter, duwe efek anti-reresik sing luwih apik lan kerugian tekanan sing luwih murah. Wis digunakake ing perawatan banyu, minuman, panganan, metalurgi, industri kimia lan industri farmasi.


Detail Produk

Tag Product

TNAG3][YZ_(WZ)0YW]KMW70

Iki minangka jinis bolong sinesi sing digawe saka plancongan lan bolong stainless steel tahan anting lapisan. Amarga dhukungan pelat, kekuatan kompresi lan kekuatan mekanik sintering bolong luwih dhuwur. Digunakake utamane ing panganan lan minuman, perawatan banyu, bledug tanduran, farmaseutikal, film lan industri liyane. Bisa diproses dadi tubular, disc lan chip filter. Kekandelan saka piring keropos lan struktur bolong kawat bisa disesuaikan miturut syarat pangguna.

Sisih orifis yaiku SUS304 (AISI304), bagean bolong kabel yaiku SUS316 (AISI316) utawa SUS316L (AISI316L). Kita uga bisa nggawe Hastelloy, Monel, Inconel lan campuran khusus liyane kanggo pelanggan.

Ukuran:

Ukuran standar yaiku 500 × 1000mm, 600 × 1200mm, 1000 × 1000mm, 1200 × 1200mm, 1500 × 1200mm. Ukuran dimensi ing ndhuwur bisa disesuaikan miturut syarat pangguna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita