Sugeng rawuh ing situs web kita!

Rasa sinosan

Keterangan Singkat:

Baja tahan karat sing dirasakake digawe saka serat logam sing apik banget (diameteripun akurat karo mikrometer) kanthi lapisan, laminasi lan sinter suhu sing ora dirajut. Baja stainless steel sintered duwe macem-macem kecerunan pori sing dibentuk dening lapisan ukuran pori sing beda, sing bisa ngontrol tliti filtrasi sing dhuwur lan kapasitas nyekel rereged sing luwih gedhe. Iki duwe ciri bolong telung dimensi, struktur keropos, kerumitan dhuwur, area lumahing gedhe, distribusi ukuran pori seragam, lan sapiturute, bisa terus njaga efek panyaring bolong saringan. Amarga struktur lan karakteristik ing ndhuwur, baja stainless steel sing digawe kanthi efektif bisa nggawe lemah kanggo bolong logam sing gampang diblokir lan gampang rawan, lan bisa nggawe lemah saka produk filter serbuk sing rapuh lan duwe alit cilik. Duwe ciri ketahanan suhu lan ketahanan tekanan sing kertas filter biasa lan kain filter ora bisa cocog. Amarga iku, stainless steel sintered felt minangka bahan panyaring sing becik kanthi resistensi suhu sing dhuwur, resistensi karat lan presisi sing dhuwur


Detail Produk

Tag Product

Karakteristik:

1. Kapasitas gedhe, akurasi saringan sing dhuwur, kenaikan tekanan alon lan siklus panggantos dawa;

2. Keroposan sing dhuwur lan permeabilitas sing apik, mundhut tekanan cilik lan gedhe gedhe;

3. Rintangan karat lan suhu tahan dhuwur: tahan karat asam, alkali, pelarut organik, obat-obatan, lan sapiturute, sing bisa digunakake ing lingkungan 480 for kanthi suwe;

4. Gampang diproses, wujud lan gandheng;

5. Miturut syarat pangguna, kita bisa ngasilake bolong bolong sing dikuatake maneh, dikuatake, dikuatake lan spesifikasi liyane;

Lapangan aplikasi:

Baja tahan karat sing dirasakake nduweni kinerja filtrasi sing apik, lan minangka bahan panyaring sing becik kanthi resistensi suhu sing dhuwur, resistensi kakisan lan presisi sing dhuwur. Akeh digunakake ing filtrasi polimer, industri petrokimia, pengurangan gas suhu tinggi elektronik, penapisan proses penapisan minyak, filtrasi viscose, filtrasi prarafilter, saringan pompa vakum, panyaring membran saringan, operator katalis, tas udara mobil, pesawat lan kapal lan liyane filtrasi minyak bahan bakar, filtrasi sistem hidraulik.

Ukuran standar: 1000 × 500mm 1000 × 600mm 1000 × 1000mm 1200 × 1000mm 1500 × 1200mm

Bahan standar: 316L

Ukuran dimensi ing ndhuwur bisa disesuaikan miturut syarat pangguna.

Spesifikasi produk (c)

Akurasi Filter
μm (c)

Tekanan titik gelembung
(pa)

Kapabilitas hawa
L / (min.dm2)

keruwetan
(%)

Kapasitas nampa polutan
(mg / cm2)

kekandelan
(mm)

Kekuwatan patah
(MPa)

Nilai dhasar

nyimpang

Nilai dhasar

nyimpang

Nilai dhasar

nyimpang

Nilai dhasar

nyimpang

Nilai dhasar

nyimpang

Nilai dhasar

nyimpang

ZBZ5

5.

6800

+ 10%

47

+ 10%

75

+ 10%

5.0

+ 10%

0,30

+ 10%

32

+ 10%

ZBZ7

7.

5200

63

76

6.5

0,30

36

ZBZ10

10.

3700

105

75

7.8

0,37

32

ZBZ15

15.

2450

205

79

8.6

0,40

23

ZBZ20

20.

1900

280

80

15.5

0,48

23

ZBZ25

25

1550

355

80

19.0

0,62

20.

ZBZ30

30

1200

520

80

26.0

0,63

23

ZBZ40

40

950

670

78

29.0

0,68

26

ZBZ60

60

630

1300

85

36.0

0,62

28

Parameter teknis:

Cathetan:

1. Pangukuran akurasi filtrasi lan kapasitas nampa polutan kudu ditindakake miturut syarat GB / t18853-2002.

2. Tekanan titik gelembung bisa diukur miturut ketentuan GB / t5249.

3. Permeabilitas udara kudu diukur miturut ketentuan GB / t5453, bedane tekanan yaiku 200Pa, lan medium iku hawa.

4. Kekuwatan fraktur bakal ditemtokake miturut ketentuan GB / t228.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita