Sugeng rawuh ing situs web kita!

Aluminium ferro dosa

Keterangan Singkat:

Fe Cr al sin felt duwe umur layanan sing dawa, pangayoman lingkungan lan energi, tahan suhu dhuwur, resistensi ubah, ora ana deposisi karbon, kekarepan apik, bisa lempitan, distribusi ukuran seragam, lan keriangan banget lan resistensi polusi. Iki digunakake kanthi nggunakake perawatan gas buntut mobil, pembakar, transformasi dandang, penghawa dingin gas, pengambilan gelas, baking roti, oven, mesin pemanas, industri kertas lapisan, industri pangatusan, industri pembuangan bledug suhu dhuwur lan lapangan liyane.

Minangka salah sawijining jinis panyaring lan purifikasi, seri panyucian Fe Cr al serat sintering digunakake kanthi akeh ing industri kimia lan piranti pelepasan ekzel sing ana standar 4 Euro. Struktur keropos saka aloi Ni Cr Al yaiku struktur jaringan telung dimensi. Ukuran pori yaiku 0,1mm lan keriuhan kasebut yaiku 85%, sing dadi pilihan sing paling apik kanggo kabeh bahan pemangkin katalis.


Detail Produk

Tag Product

Ukuran:
1) Bahan standar: serat aluminium ferrochrome 00cr20al6
2) Spesifikasi sumber standar: 1100 * 1100mm
3) Spesifikasi khusus bisa diwenehake miturut syarat panuku
Karakteristik lan karakteristik:
1) Rintangan suhu 1200 derajat
2) Kapabilitas kejut kadhemen lan panas
3) ora nyerep banyu
4) inersia termal minimal
5) radiasi lengkap
6) Urip layanan dawa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita