Sugeng rawuh ing situs web kita!

Tabung sintering bubuk baja tahan karat

Keterangan Singkat:

Tabung sintering bubuk baja tahan karat digawe saka bubuk baja tahan karat sing dicetak nganggo cetakan, sinter kanthi suhu dhuwur lan dibentuk kabeh. Duwe kaluwihan kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi karat sing apik, distribusi ukuran seragam pori, kebolehtelapan udara sing apik, reresik lan regenerasi, pangolahan mekanik mesin welding, lan saliyane unsur filter logam sinosim kanthi macem-macem filtrasi akurasi bisa diprodhuksi kanthi nyetel ukuran partikel lan kahanan teknologi bubuk. Amarga akeh kaluwihan bahan pemanasan bubuk logam porous, produk kaya iki digunakake kanthi akeh ing pemulihan katalis, filtrasi gas-cairan lan pemisahan ing lapangan industri kimia, obat, minuman, panganan, metalurgi, petroleum, penapaian perlindungan lingkungan, dll. .; bledug, disterilisasi, mistis minyak, macem-macem gas lan uap; pengurangan swara, retardasi geni, buffer gas, lsp


Detail Produk

Tag Product

Fitur produk:
1. Duwe stabil stabil, resistensi dampak sing luwih apik lan kapasitas beban alternatif saka bahan filter logam liyane;
2. Permeabilitas udara lan efek pemisahan sing stabil;
3. Kekuwatan beban sing apik banget, cocog kanggo suhu sing dhuwur, tekanan dhuwur lan lingkungan korosif sing kuat;
4. Utamane cocog kanggo penapisan gas suhu dhuwur;
5. Produk macem-macem bentuk lan tliti bisa disesuaikan miturut syarat pangguna, lan macem-macem antarmuka uga bisa digunakake liwat welding.
Kinerja: resistensi asam, resistensi alkali, resistensi suhu dhuwur, resistensi suhu rendah, perlindungan geni, anti-statis
Lingkungan kerja: Asam nitrat, asam sulfat, asam asetat, asam oxalic, asam fosfat, 5% asam hidroklorat, sodium molten, hidrogen, nitrogen cair, hidrogen sulfida, asetilena, uap banyu, hidrogen, gas, karbon dioksida, lsp. nduwe macem-macem keruwetan (28% - 50%), diameter pori (4um-160um) lan akurasi nyaring (0.2um-100um), saluran crisscross, resistansi suhu dhuwur lan resistensi quench. Rintangan karat. Cocog kanggo macem-macem media korosif kayata asam lan alkali. Unsur panyaring baja tahan karat bisa nolak asam karat umum lan alkali lan organik, utamane kanggo saringan gas belerang. Wis kekuatan dhuwur lan angel banget. Iku cocog kanggo lingkungan tekanan tinggi. Sampeyan bisa dilas, trep kanggo dimuat lan mbukak. Bentuk pori stabil lan disebarake kanthi rata, njamin kinerja filtrasi stabil lan kinerja regenerasi sing apik. Sawise reresik lan regenerasi bola-bali, kinerja filtrasi pulih luwih saka 90%.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita