Sugeng rawuh ing situs web kita!
  • Punching plate firing and netting

    Numbuk piring lan jaring

    Plethokan bolong sinter digawe saka piring standar lan sawetara lapisan bolong persegi (utawa bolong sing sempit). Jumlah lapisan lan bolong sing wujud bolong ditemtokake miturut kahanan lan tujuan panggunaan sing beda. Amarga nggabungake skeleton tekanan lan layar filter, duwe efek anti-reresik sing luwih apik lan kerugian tekanan sing luwih murah. Wis digunakake ing perawatan banyu, minuman, panganan, metalurgi, industri kimia lan industri farmasi.

  • Multilayer sintering network

    Jaringan sinaringan multilayer

    Terapi bolong logam kanthi multilayer minangka jinis panyaring anyar kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur lan struktur kaku sakabehe, sing digawe saka bolong anyaman logam multilayer kanthi penapisan laminasi khusus lan proses pemrosesan vakum. Bolong saben lapisan bolong kawat kasebut bisa dibentuk dadi struktur panyaring seragam lan becik, sing ora mung bisa ngrampungake kekurangan kekuatan kurang, kaku sing kurang lan bentuk bolong bolong sing umum, nanging uga kanthi cocog lan ngrancang ukuran pore. Permeabilitas lan karakteristik kekuwatan materi, saengga nduweni akurasi nyaring, nyaring impedansi, kekuatan lan resistensi mekanik Sifat komprehensif, resistensi panas lan prosesi jelas luwih unggul tinimbang jinis bahan filter liyane kayata bubuk logam sinapis, keramik, serat, kain Filter, kertas saringan, lsp.

  • Five layer sintering mesh

    Lima lapisan bolong sinter

    Umume, minangka limang lapisan lapisan, sing dipérang dadi papat bagean: lapisan perlindungan, lapisan panyaring, lapisan pamisahan lan lapisan dhukungan. Bahan panyaring kaya iki ora mung akurasi panyaring seragam lan stabil, nanging uga kekuatan lan kaku sing dhuwur. Iku materi panyaring sing cocog nalika syarat kekuatan kompresi lan nyaring granularitas.

    Amarga mekanisme filtrasi permukaan lan saluran bolong sing mulus, nduweni kinerja regenerasi backwash sing apik lan bisa digunakake bola-bali nganti suwe, utamane cocog kanggo proses operasi sing terus-terusan lan otomatis, sing ora bisa dibandingake karo bahan panyaring.

    Bahan bolong sintered gampang dibentuk, diolah lan dilas, lan bisa diproses dadi macem-macem bentuk saringan, kayata bunder, bentuke silinder, conical, corrugated